Автор: Виталий Белоусов/RIA Novosti Следвайте Гласове в ТелеграмАнастасия Василиева, лидер на синдиката

...
Автор: Виталий Белоусов/RIA Novosti Следвайте Гласове в ТелеграмАнастасия Василиева, лидер на синдиката
Коментари Харесай

Ръководителят на Алианс на лекарите, основан от Навални, подкрепи руската операция в Украйна

Автор: Виталий Белоусов/RIA Novosti Следвайте " Гласове " в Телеграм

Анастасия Василиева, водач на синдиката " Алианс на лекарите " (организацията е включена в регистъра на Министерството на правораздаването като задграничен агент), която до неотдавна беше член на екипа, основал Фондация " Антикорупция " (включена от Министерството на правораздаването в регистъра на организациите, изпълняващи функционалностите на задграничен сътрудник, приета за екстремистка организация и неразрешена в Русия) на Алексей Навални (включен в листата на терористичните и екстремистките организации), съобщи поддръжката си за специфичната военна интервенция в Украйна в изявление с телевизионния водещ Вячеслав Манучаров за неговия канал в YouTube " Манучи съпричастност ".

" Аз съм учен и се интересувам на първо място от обстоятелствата. Това, което се случва в Украйна сега, почтено казано, ме изумява. Хора като сътрудниците на нацистите Степан Бандера или Ярослав Стецко се трансформират в герои. Официален Киев не разрешава съветския език, бори се против паметниците и съветската просвета, само че в това време възхвалява нацистите. Всичко това ме остави в неразбиране. Как можем да вършим герои от бандеровците, които са правили зверства по време на Втората международна война? ", казва Анастасия Василева.

Според госта в студиото дейните поддръжници на Алексей Навални, които в този момент живеят на Запад, са се отчуждили от Русия.

" Те живеят в някаква жълта мъгла. В главите си имат пространство чартърен, за което им се заплаща. Живеят в общоприетата мъдрост на Запад, не могат да погледнат на обстановката от другата страна. Говорят единствено за това, че огромна Русия атакува дребна Украйна, и не желаят да схванат аргументите за това ", изяснява Василиева.

Обсъждайки престоя си във ФБК с водещия на предаването, тя съобщи, че работата в организацията е била " надълбоко отчаяние " за нея.

" Толкова доста имах вяра, че индивидът желае да направи страната по-добра, а след това разбираш, че това се прави, с цел да се направи, а не с цел да се получат резултати ", показа усещанията си от работата с блогъра, посетител на предаването.

Според Василева някогашният началник на организацията " при затворени порти " се държи по напълно друг метод, в сравнение с в общественото пространство. Тя разказва блогъра като " доста могъщ ", " тоталитарен " и " нетърпелив ".

Инфо: gazeta.ru

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР